Suomen Kelluva‎ > ‎

Yrityksestä

Kuinka kaikki alkoi? Kesän 2012 käsileikkauksesta toipuessani oli aikaa opastaa omia ja sisarusten lapsia rakentamaan pitkään haaveiltu uimalautta. Noudimme rautakaupasta tarvikkeet, jonka jälkeen lautta valmistuikin lasten voimin vielä saman päivän aikana.  *Hmm.* Tässä olisikin oiva yritysidea - rakentaa uimalauttoja talven aikana ja myydä ne kesällä. Muuten hyvä, mutta ponttoonien osuus lautan hinnasta oli liian suuri. 

Siispä etsimään halvempia ponttooneja ja törmäsinkin pelkistä ponttooneista tehtyyn laituriratkaisuun, jollaista en ollut ennen nähnyt. Eihän lautoissa kannattaisi käyttää puuta laisinkaan. Muovinen laituri ei mätäne, ruostu, on kevyt ja helppo rakentaa sekä ennenkaikkea täysin huoltovapaa. Tästä innostuneena perustin yrityksen Suomen Kelluva, joka alkoi maahantuomaan ja myymään ponttoonilaitureita.


Yritystä pyöritettiin oman päätyön ohella lähes neljä vuotta, kunnes keväällä 2016 aloitin päätoimisen yrittäjyyden. Yritykseni motto syntyikin juuri sisaren tyttären sanomana uimalautan rakentamisen jälkeen: "Muut vaan aina puhuu - mutta Tero tekee". 


-Tero

https://www.linkedin.com/in/terohyytiainen