Ominaisuudet


Tuotteen ominaisuudet pähkinänkuoressa:


CE-hyväksytty

Mitat: 500mm×500mm×400mmPituus x Leveys x Korkeus
Paino: 7.0 Kg / kpl ± 0.3 Kg / kpl 
Kantokyky: 325 Kg / neliömetri
Raaka-aine:HDPE (suuritiheyksinen polyeteeni)
Käyttölämpötila: -60
/80
Vakiovärit: harmaa, sininen, (oranssi, musta)


 

 

Ympäristöystävällisyys:

Muovi ja muut osat ovat 100% kierrätettäviä. Pitkän elinkaari ja vähäinen huoltotarve säästää ympäristöä. Jos yksi ponttooni vahingoittuu se on mahdollista vaihtaa.

Kestävyys:

Materiaalina on käytetty hyvälaatuista HDPE-muovia, joka omaa hyvän murtolujuuden ja iskunkestävyyden. Muovi kestää UV-säteilyä, jäätymistä, merivettä, syöpymistä, kemikaaleja ja öljyä.

Turvallisuus:

CE-hyväksytty, modulien muotoilun ja kuvioidun pinnan ansiosta vältetään liukkaus, tikut, terävät särmät, ruostuneet naulat ym. Ennenkaikkea lopputulos on vakaa kävellä.

Suuri kantavuus:

325 kg/ m2. Uppouma ilman kuormaa 2.3-3 cm, 150 kg kuormalla 15-20 cm (suositeltava) ja 300 kg 35-40 cm (ääriraja). Kantavuus voidaan tarvittaessa kaksinkertaistaa asentamalla kaksi ponttoonia päällekkäin.

Taloudellisuus:

Lähes huoltovapaa, nopea, helppo ja joustava asentaminen ja purkaminen.

Monipuolisuus:

Ponttoonit lukitaan toisiinsa korvakkeista, jotka asettuvat lomittain. Yksi tappi kiinnittää neljä modulia yhteen, joka sallii lähes minkä mallisen tai kokoisen lopputuloksen. Haluttaessa muotoa voidaan muuttaa erilaiseksi pienellä vaivalla.

Väri:

Varastossa harmaa ja sininen. Vakiovärinä myös oranssi ja musta. Tarvikkeet pääosin harmaita. Isommissa tilauksissa voidaan valita lähes mikä väri vain ja yrityskäyttöön ponttooni voidaan varustaa jopa omalla logolla.

Tarvikkeet ja lisävarusteet:

Vakiotarvikkeet ovat helppo asentaa ja tarvittaessa teemme myös erikoisemmatkin lisävarusteet.

Tehtaan laatusertifikaatit:

ISO 9001: 2008, SGS, CE.

Käyttöikä:

Odotettu käyttöikä vähintään 20-30 vuotta riippuen käytöstä ja ympäristöolosuhteista. HDPE-tuotteiden käyttöikä Suomen UV-säteilytasolla jopa 50 vuotta.

Takuu:

5 vuotta. Mikäli tuote vahingoittuu normaaleissa käyttöolosuhteissa, johtuen materiaali tai raaka-ainevirheistä vaihdamme tuotteen uuteen. Väärinkäytettyjä ja asiakkaan itse aiheuttamia vahingoittumisia ei korvata.

Käyttökohteet:

Käyttökohteita on monia: laituri, uima- ym. lautta, ponttoonisilta,vene- ja vesiskootteritelakka, kelluva uima-allas, kalankasvatusallas, työskentelylautta, urheilukilpailujen lähtöalusta, kelluva ravintola, kelluva sauna, jne. Laita mielikuvitus töihin ja keksi itse!